aceventura569

Butcher
Phone: 01424 176013 01424 176*** show

Om dit te doen, moet je je leerlingen kennen. Toen ik studeerde om een leraar te worden, herinner ik me een boek dat zeer weinig praktische adviezen in het had (het was vrijwel over hoe de grootste relatie in de wereld te hebben), maar een deel van dat boek sprak over onderwijs: Onderwijs gaat allemaal over het kennen van je studenten, uitzoeken wat hen maakt tikken, en presenteren die informatie op een manier die relevant en nuttig is voor hen.

Als je een spel speelt waar er een winnaar en een verliezer is, dan moet je competent zijn in de regels van het spel. Er is vaardigheid, maar niet op de manier die veel mensen denken. Als je pool speelt, moet je competent zijn in de regels van de pool. Wat je ook doet, je moet er tenminste wat competent over zijn. Als je bijvoorbeeld poker speelt, moet je competent zijn in het spel. Als je kookt, moet je competent zijn in eten en koken. Als je weet wat een speler in zijn/haar gat heeft, als je weet hoe ze graag hun kaarten spelen wanneer er veel geld op de tafel is, zul je het spel beter begrijpen dan 99,9% van de spelers en gokkers die niets weten over de psychologie van de tegenstander.

Ik ga je de ene vaardigheid vertellen die net zo belangrijk is als discipline, du.mypokersecret.com want als je wilt winnen in poker, maakt het niet uit of je gedisciplineerd bent of niet, alles wat je nodig hebt is deze ene vaardigheid: Lees De Hand. Je moet weten hoe je een slechte hand kan spelen. Je moet weten wanneer je moet vallen. Je moet weten hoe je een trek of een stud moet spelen. Dat betekent dat je moet weten hoe het spel wordt gespeeld.

Je moet weten hoe je een goede hand uitvoert. Je moet weten wanneer je moet bellen en wanneer je moet vallen. Je moet weten wanneer je moet wedden en wanneer je moet checken. Je moet weten hoe je beslissingen moet nemen wanneer je kortzichtig bent en wanneer je dat niet bent. Kunt u de regels van het spel te volgen. 5) Welke hand denk je dat je tegenstanders vasthouden. 2) Uw hand distributie.

3) Uw tegenstanders handen (wat zijn ze vasthouden). Als ik bluf van een zeer zwakke hand (4-5 van geschikte connectoren) en ik weet dat ik de noten (Kings of iets beters) heb, weet ik dat ik van daaruit kan bluffen, maar dan zijn de enige handen die ik kan bluffen van Aces en Tens.

Location

No properties found

Be the first to review “aceventura569”